Rubèn Jordan Vilagrasa


Graduat en fisioteràpia, professor de yoga i instructor de marxa nòrdica.
Al llarg de la meva trajectòria personal i professional, el cos i el moviment han estat els fils conductors del meu camí vital. En un primer moment descobreixo el cos com a font d’expressió en les arts escèniques; més tard emprenc la formació disciplinària i l’exercici professional de la fisioteràpia, que entenc des d’una visió holística del cos i de la persona.
Utilitzant la fisioteràpia com a base conceptual i de coneixement, desenvolupo la meva vida professional buscant i recuperant el moviment, el gest i el control postural de diferents col·lectius: nois i noies amb necessitats especials, alumnes de yoga i de l’Institut del Teatre i, darrerament, practicants de marxa nòrdica.

Marxa nòrdica

La meva relació amb la marxa nòrdica ha estat en evolució constant: m’inicio als 14 anys amb l’esquí de fons, més tard faig entrenaments a l’estiu amb bastons, començo a fer d’instructor de la INWA, i, poc després, creo el grup de treball de marxa nòrdica i fisioteràpia al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, (fisiomarxanòrdica).
La marxa nòrdica és una bona eina per restablir el bon funcionament del cos d’una manera activa. Vull que la persona sigui partícip i protagonista del seu procés de salut.  
Rubèn Jordan / Marxa Nòrdica
626 034 204 Instagram @rubenfisio_nordic_walking rubennordicwalking @ gmail.com

Yoga Centre
disseny i fotografia: Lydia Cazorla (les petites espècies), programació: Rourets